Velkommen til karrierebloggen

Velkommen til karrierebloggen

Skilt med teksten Dream Job  Er du klar for et karriereskifte? På jakt etter ny arbeidsgiver? Eller vil utvikle din karriere der du er? Er du leder og må gå til oppsigelse eller nedbemanning og nå lurer du på hvordan du best kan hjelpe de som vil bli påvirket av dette? Svarer du ja på et av disse spørsmålene, håper vi at denne bloggen være til nytte og inspirasjon for deg.

Vigdis Lamberg

Metier OEC etablerte Karrierebloggen . Vigdis Lamberg ledet karriereendrings- og outplacement-teamet hos Metier OEC i 18 år. Nå har hun etablert Karriereakademiet AS og overtatt Karrierebloggen fra Metier OEC. En del av artiklene re-publiseres her og nye kommer til. Du har kanskje lest noen av rådene Vigdis har delt i media basert på mange års erfaring som leder, markedsfører, karriererådgiver og instruktør. Hun har hatt kallenavnet JOBBDOKTOR og nøler ikke med å spissformulere seg for å få fram budskapet.

Du kan lese noen av artiklene her.

 Kort om oss:

Karriereakademiet bistår både bedrifter og privatpersoner med kurs, utviklingsprogram, karriererådgivning og outplacementprogram. Våre erfarne rådgivere deler sin mangeårige erfaring både som ledere, rådgivere, instruktører…og jobbdoktorer😊. Avtaler med flere utdanningsinstitusjoner gjør at vikan bake inn relevate kurs, utdanninger og sertifiseringer i våre program.  Les mer om Karriereakademiet her.

 

La det spire og gro!

Denne bloggen vil gi deg tips og ideer som bevisstgjør deg på hvordan du kan komme videre. Da gjelder det å følge med i timen og oppdatere seg på det som skjer. Med denne bloggen ønsker Karriereakademiet å bidra til at du utvikler deg, oppdaterer deg, blir en enda bedre leder, en mer attraktiv medarbeider, og raskt komme deg tilbake i arbeid dersom du har mistet jobben. La det spire og gro!

Varierte innlegg

Innleggene vil ha ulike forfattere. Våre teammedlemmer vil selvsagt bidra og vi vil ha gjesteforfattere. Karriereakademiet ønsker med bloggen å skape en arena hvor leserne kan utveksle sine egne erfaringer og påvirke hvilke tema vi skal sette fokus på. Har du erfaringer eller temaer du kunne tenke deg å skrive om? Ta gjerne kontakt med oss! Link til kontakt oss

Slik følger du karrierebloggen

For å holde deg oppdatert på siste nytt fra bloggen, kan du følge oss på flere måter:

Har du tips til oss?

Er det spesielle tema, problemstillinger eller saker du kunne tenke deg å lese om? Vi blir glade for innspill fra deg.

Annonser blir merket

Det vil være naturlig å anbefale beslektede produkter og tjenester når vi skal oppdatere deg på relevante temaer. Betalte annonser/promotion vil bli merket. Vi vil ha svært streng kvalitetskontroll på annonserte elementer.

 

Ønsker du å få tilsendt nye innlegg på e-post en gang i uka?


Jeg samtykker til at Karriereakademiet AS kan sende meg mer informasjon relatert til karriererådgivning og outplacement